Jaguar A&M Hasselt
 
Jaguar Financial Services

FINANCIËLE PRODUCTEN VOOR PARTICULIEREN

FINANCIËLE PRODUCTEN VOOR PARTICULIEREN

Jaguar staat voor stijl en elegantie, rijplezier en kwaliteit, kracht en comfort.

Maar bij Jaguar denken we verder. Ook op financieel vlak zorgt Jaguar Financial Services immers voor een optimale service die het merk waardig is. Jaguar Financial Services geeft u de keuze uit verschillende producten, precies op maat van wat u nodig heeft. Rekening houdend met uw wensen stelt Jaguar Financial Services u verschillende financieringsformules voor. Bovendien hebben we Jaguar Insurance, een allesomvattend verzekeringsaanbod tegen een uiterst competitieve prijs en met unieke voordelen. Bijkomend gemak: onze concessie wordt op deze manier uw enig aanspreekpunt voor alles wat uw Jaguar betreft. Onze verkoopsadviseur staan ter beschikking voor meer informatie.

Jaguar Classic Financiering

JAGUAR CLASSIC FINANCIERING

De klassieke vorm van financiering waarbij u het benodigde bedrag leent voor de aankoop van uw Jaguar. U kiest of u al dan niet een voorschot betaalt en bepaalt ook – binnen de wettelijke bepalingen – de looptijd van uw financiering. U betaalt maandelijks het afgesproken bedrag totdat uw Jaguar integraal afbetaald is, waarna hij definitief van u is.

MEER WETEN

Jaguar Privilege Financiering

JAGUAR PRIVILEGE FINANCIERING

Ballonfinanciering waarbij u – opnieuw volgens specifieke bepalingen – kiest of u al dan niet een voorschot betaalt en beslist over de looptijd van de financiering. Specificiteit: u bent onderhevig aan de betaling van een laatste verhoogde maandaflossing, dankzij dewelke u lagere maandaflossingen en een beter beheersbaar budget bekomt. Twee opties aan het einde van het contract: u verkoopt uw Jaguar en kiest voor een nieuwe of u behoudt en blijft genieten van uw Jaguar.

MEER WETEN

Jaguar Freedom Financiering

JAGUAR FREEDOM FINANCIERING

Lening op afbetaling, zeer gelijkaardig aan Privilege, met dat verschil dat een vooraf gegarandeerde restwaarde wordt overeengekomen en specifiekere bepalingen gelden omtrent kilometrage en looptijd. Op het einde van het contract hebt u 3 mogelijkheden: u brengt het voertuig terug naar uw concessiehouder en vertrekt zonder zorgen (= inleveren), u betaalt de laatste maandaflossing en behoudt de wagen (= kopen), of u brengt uw Jaguar gewoon terug naar uw concessiehouder en rijdt weg met een nieuwe Jaguar mits een nieuwe kredietovereenkomst (= inruilen).

MEER WETEN

Jaguar Private Lease

JAGUAR PRIVATE LEASE

Een leasingformule (verhuur op lange termijn) op maat van de particulier, waarbij in de maandelijkse huurprijs een waaier aan diensten en kosten inbegrepen is, zoals o.a. onderhoud, herstellingen, verzekering en diverse belastingen. De huurprijs varieert o.m. in functie van de kilometrage, de looptijd en de gekozen diensten. Ideale formule voor een perfect voorspelbare en beheersbare maandelijkse kost, waarbij quasi alles inbegrepen is (exclusief brandstofkosten). Opgelet: Private Lease is tijdelijk niet beschikbaar (heringevoerd in de loop van 2023).