Jaguar A&M Hasselt
 

JAGUAR F-PACE NU MET ZESCILINDERMODELLEN 300 SPORT EN 400 SPORT

JAGUAR E-PACE

ONTDEK HEM HIER

JAGUAR F-PACE NU MET ZESCILINDERMODELLEN 300 SPORT EN 400 SPORT.

 

 

De Jaguar F-PACE biedt nu meer keuze en technologie dan ooit, met de toevoeging van de dynamische nieuwe 400 SPORT- en 300 SPORT-modellen.

De 400 SPORT en 300 SPORT, die exclusief worden aangeboden met soepele, geraffineerde mild-hybrid-aandrijvingen (MHEV) met zescilindermotoren op benzine respectievelijk diesel, onderscheiden zich door hun nieuwe glanzend zwarte 21"-velgen, hun Black Pack, hun donker getinte ruiten en hun glanzend zwarte dakrails. De Performance-zetels in Windsor-leder vormen het hoogtepunt van de ruime, luxueuze interieurs.

 

Nieuwe F-PACE 400 SPORT en 300 SPORT

De opvallende, gebeitelde vorm van de F-PACE wordt bij de nieuwe 400 SPORT en 300 SPORT nog versterkt door een unieke combinatie van koetswerkdesignelementen die hun evenwichtige uitstraling en dynamische karakter accentueren.

Adam Hatton, Exterior Design Director bij Jaguar, verklaarde: “De ontwikkeling van de nieuwe 300 SPORT- en 400 SPORT-modellen gaf ons de mogelijkheid om het inherent assertieve en gespierde design van de F-PACE subtiel te accentueren en een nog meer zelfverzekerde uitstraling op de weg te verzekeren, terwijl prachtige, rijke materialen – waaronder Windsor-leder, suède en zorgvuldig afgewerkte fineerinleg – de interieurs nog luxueuzer maken. Samen met de stille, moeiteloze prestaties van de zescilindermotoren zullen de nieuwe F-PACE 300 SPORT en 400 SPORT elke rit tot een buitengewone ervaring maken.”


 

 

De F-PACE 400 SPORT en 300 SPORT zijn verkrijgbaar in alle kleuren, waaronder een niet-metaalkleur, zeven metaalkleuren en twee hoogwaardige metaalkleuren: Carpathian Grey en Charente Grey.

Het luxueuze, vakkundig afgewerkte interieur van de F-PACE wordt bij de 400 SPORT en 300 SPORT nog verrijkt met slanke Performance-zetels in Windsor-leder. Zij worden aangevuld met een hemelbekleding in Suède Ebony en fineer in Satin Charcoal Ash. Het gevoel van sereniteit en ruimte wordt nog versterkt door de hoogwaardige interieurverlichting. Die is ook op alle andere modellen van het gamma verkrijgbaar en biedt de bestuurder keuze uit dertig kleuren.

Alle F-PACE-modellen beschikken over een intelligente vierwielaandrijving en een achttrapsautomaat, die bediend kunnen worden met de Jaguar Drive Selector of – voor nog meer rijplezier – de prachtige en prettig aanvoelende metalen schakelhendels.

 

 

Vraag het aan Alexa

Zoals alle modellen in het gamma zijn de nieuwe 400 SPORT en 300 SPORT voorbereid voor Amazon Alexa zodra dit in België en Luxemburg voor de F-PACE beschikbaar komt. Dit naadloos geïntegreerde systeem brengt de vertrouwde Alexa-ervaring naar de F-PACE en biedt een natuurlijke spraakinteractie met de functies van het Pivi Pro-infotainmentsysteem, zoals navigatie, podcasts en audiobooks, telefoongesprekken en compatibele smartphones.

Alex Heslop, Director of Electrical and Electronic Engineering bij Jaguar Land Rover, verklaarde: “De naadloze integratie van Amazon Alexa met ons Pivi Pro-infotainmentsysteem geeft klanten een eenvoudige, intuïtieve spraakbediening voor vaak gebruikte functies, waardoor de rijervaring nog aangenamer wordt. Dat we deze nieuwe functie ook kunnen aanbieden aan bestaande klanten bewijst de waarde van onze software-updates ‘over-the-air’.”

De F-PACE biedt bovendien tal van andere intelligente technologieën om ritten eenvoudiger, aangenamer en meer geconnecteerd te maken. Zo is het Smartphone Pack met draadloze Apple CarPlay®-verbinding standaard, net als Android Auto™. Bovendien kan Pivi Pro verbinding maken met twee smartphones tegelijk en beschikt de optionele draadloze lader onder de middenconsole over een signaalversterker om de netwerkontvangst en het wifisignaal te verbeteren.

 

Het F-PACE-gamma voor modeljaar 2023 omvat de uitvoeringen:

 

 F-PACE, S, SE, ​R-Dynamic S, R-Dynamic SE, R-Dynamic Black, 300 SPORT, 400 SPORT en SVR.

 

Opgelet: er is momenteel een wereldwijd tekort aan halfgeleidercomponenten. Als toonaangevende constructeur die gebruikmaakt van baanbrekende technologieën, wordt Land Rover momenteel getroffen door dat tekort, waardoor sommige beschreven voorzieningen enkel in bepaalde markten beschikbaar zijn. We werken nauw samen met de betrokken leveranciers om de problemen op te lossen en de impact op bestellingen van klanten waar mogelijk te beperken.

 


 

BOEK UW AFSPRAAK