Jaguar A&M Hasselt
 
HAAL-, BRENG- EN SHOP SHUTTLE SERVICE


HAAL-, BRENG- EN SHOP SHUTTLE SERVICE 

Moet uw Jaguar binnenkort naar onze concessie komen voor een herstelling, een onderhoudsbeurt of omdat u schade heeft? Dan kunt u bij Jaguar Hasselt gebruik maken van de haal-, breng- en shop shuttle service. Zo halen wij uw Jaguar bij uw thuis of op het werk op en brengen hem nadat hij in de concessie is geweest weer bij u terug. Tevens kunnen wij, wanneer u zelf de wagen aan onze concessie heeft afgezet, u brengen naar en halen van het centrum van Hasselt zodat u in tussentijd uw boodschappen kan doen. Omdat u en uw Jaguar belangrijk zijn voor ons!

  

Haal- brengservice

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om zelf uw Jaguar weg te brengen en op te halen, kunnen wij uw auto komen ophalen. Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat uw auto bijvoorbeeld thuis of op uw werk wordt opgehaald en netjes weer terug wordt gebracht. Wij zullen uw Jaguar vervoeren op een trailer. U kunt de haal- en brengservice meteen aangeven bij het maken van een afspraak of als u al een afspraak hebt ingepland, kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

PLAN WERKPLAATSAFSPRAAK

Vervangend vervoer

Onze haal- & brengservice kunt u ook combineren met vervangend vervoer. Onze chauffeurs laten dan vervangend vervoer achter als ze uw Jaguar komen ophalen. In dat geval proberen wij u altijd een gelijkwaardige auto te geven aan die van u. Bent u benieuwd wat de voorwaarden van ons vervangend vervoer zijn? Contacteer ons voor meer informatie. Indien u gebruik wilt maken van vervangend vervoer kunt u dit aangeven bij het maken van uw werkplaatsafspraak. Haal- & brengservice en het gebruik van vervangend vervoer is tegen betaling.

 
CONTACTEER ONS

Shop shuttle service

Wanneer u uw Jaguar bij bijvoorbeeld een herstelling of een onderhoudsbeurt aan onze concessie afgezet heeft, kunnen onze ervaren chauffeurs u naar het centrum van Hasselt brengen zodat u bijvoorbeeld uw boodschappen tijdens het wachten op uw wagen al kan doen. Nadien komen ze u uiteraard terug ophalen. U kunt de shop shuttle service meteen aangeven bij het maken van een afspraak of als u al een afspraak hebt ingepland, kunt u altijd contact met ons opnemen.

 
PLAN WERKPLAATSAFSPRAAK