Jaguar A&M Hasselt
 

welkom in onze werkplaats

AIRCOSERVICE.

Dankzij de airconditioning in uw Jaguar houdt u in de zomer het hoofd heerlijk koel. In de winter zijn uw ramen snel vrij van condens dankzij de warme en droge lucht die het airconditioningsysteem door het interieur circuleert. Het is bovendien een belangrijk comfort- en veiligheidsverbeterend systeem. Daarom zorgen wij er graag voor dat de airconditioning in uw Jaguar altijd perfect werkt. 

Maak een afspraak

Keuringsnazicht.

Vanaf het vierde jaar (met uitzondering van het 5e voor benzinewagens) moet uw Jaguar de technische controle bezoeken. Een goed onderhouden Jaguar fietst zonder problemen door deze controle. Als géén ander weten wij welke punten in het oog moeten gehouden worden. Daarom is het van belang dat wij uw auto even controleren. Om u maximaal van dienst te zijn, kunnen wij dit bezoekje zelfs voor u uitvoeren.

Maak een afspraak

BANDEN. 

Een Jaguar is geen doorsnee wagen en levert hoge prestaties als het gaat om acceleratie en remkracht. Dat maakt een Jaguar uniek. Uw banden zijn de schoenen van uw Jaguar. En net zoals u beter loopt op goede schoenen, rijdt uw Jaguar ook beter op de juiste banden. Met betere prestaties en een hoger rijcomfort. Afgestemd op heel wat factoren, zoals bijvoorbeeld uw rijgedrag en het seizoen.

Maak een afspraak

circuitpreparatie.

Bent u van plan om de uitzonderlijke acceleratie en remkracht van uw Jaguar eens te testen op het circuit? Wij adviseren u graag over de voorbereidingen die u kunt treffen. Naast het kiezen van het juiste schoeisel onder uw Jaguar staan wij u ook terzijde met tips en tricks zodat u optimaal presteert en maximaal plezier beleeft aan het vermogen van uw Jaguar.

Maak een afspraak

snelservice.

Kleine problemen kunnen wel eens op een vervelend moment optreden. Bijvoorbeeld net voordat u met uw Jaguar op vakantie gaat of voorafgaand aan een belangrijke zakenrit. Op zo'n moment wilt u liever niet op een afspraak hoeven wachten. Daarom kunt u voor kleine reparaties direct terecht bij onze snelservice.

Bel ons op voorhand

reiniging.

Het regelmatig reinigen van uw Jaguar draagt niet alleen bij aan de technische staat van de wagen, maar ook aan de economische waarde. Een wagen waar zuinig mee wordt omgegaan en die wordt schoongehouden, blijft meer waard dan een wagen waarvan de eigenaar een frisse wagen geen prioriteit vindt.

Maak een afspraak

RUITREPARATIES.

In onze werkplaats zijn wij beter dan wie ook in staat om uw ruit te herstellen of te vervangen. Wij volgen exact de juiste procedures van Jaguar en gebruiken alleen de specifiek voorgeschreven materialen, zodat uw herstelde of nieuwe ruit altijd zijn sterkte behoudt.

Maak een afspraak

schadeherstel.

Na een ongeval wilt u dat uw Jaguar snel en kwalitatief hersteld wordt, en dit uiteraard met uitsluitend originele onderdelen en volgens de herstelprocedures van het merk. Onze carrosserieafdeling is houder van het label 'Jaguar Land Rover Authorised Stuctural Bodyshop' zodat wij in staat zijn alle herstellingen met de juiste kennis en technieken uit te voeren om uw wagen weer in nieuwstaat te brengen. Wij helpen u graag verder in het opmaken en afhandelen van uw schadedossier.

Maak een afspraak voor uw schadeopmeting

spot repair & reconditioning.

De conditie van uw Jaguar wordt niet alleen bepaald door de staat van de techniek, maar ook door de staat van de lak en het interieur. Dagelijks gebruikt van de wagen heeft nu eenmaal kleine beschadigingen tot gevolg zoals steenslag, krasjes of parkeerdeukjes. Dergelijke kleine schades kunnen snel en onzichtbaar hersteld worden in onze carrosserie afdeling met behulp van 'Spot Repair' als een kostenbesparende herstelmethode waarbij de kwaliteit van het herstelwerk is gewaarborgd. Regelmatig optisch onderhoud is dan ook belangrijk als u de waarde van uw Jaguar zo hoog mogelijk wil houden.

Maak een afspraak voor uw schadeopmeting

onderdelen.

Als erkend Jaguar-onderdelenleverancier hebben wij toegang tot de grootste onderdelenmagazijnen van Jaguar ter wereld. Daardoor kunnen wij sneller leveren dan welke andere onderdelenleverancier ook. Overwegend binnen 24 uur. Hebt u een uniek onderdeel nodig dat zelfs in onze nationale Jaguar-onderdelenmagazijnen niet op voorraad ligt? Dan kunnen wij beroep doen op onze collegaverdelers.

Maak een afspraak